PRODUKTER
Frokost
Glutenfritt
Snacks
INSPIRASJON
Snacks & mellommåltider
5 enkle mellommåltider
Sunnere hverdag
Frokostfavoritter
Søte favoritter
Friggs hele dagen!
Fredag hele uka
OM OSS
Kvalitet
Historie
Cookies og GDPR
KONTAKT
Kontakt oss
NO
FI
SE
NO
DK
Pizzakaker med timian og sjampinjong
Frokost & Mellommåltid
15 min
Antall porsjoner: 6
Du er bare noen minutter fra en god og mettende frokost, lunsj eller mellommåltid!
Oppskriftskreatør:
Marisa Alvarsson
Ingredienser
Instruksjoner
6 stk Friggs Maiskaker Pizza
250 g sjampinjong
2 ss olivenolje
1 ss balsamicoeddik
En klype kokossukker
En klype tørket timian
Salt og pepper etter smak
1 ts hvitløkspulver
Frisk timian til servering
6 ss kremost eller cashewnøttost (1 ss per kake)
Varm en stor stekepanne med olivenolje i.
Skjær sjampinjongen i 0,5 cm tykke skiver.
Legg dem i stekepannen og stek i noen minutter.
Tilsett balsamicoeddik og kokossukker.
La dem deretter steke i ytterligere noen minutter mens du rører.
Tilsett tørket timian, hvitløkspulver og smak til med salt og pepper.
Legg deretter soppen på maiskakene og server umiddelbart.
Ingredienser
6 stk Friggs Maiskaker Pizza
250 g sjampinjong
2 ss olivenolje
1 ss balsamicoeddik
En klype kokossukker
En klype tørket timian
Salt og pepper etter smak
1 ts hvitløkspulver
Frisk timian til servering
6 ss kremost eller cashewnøttost (1 ss per kake)
Instruksjoner
Varm en stor stekepanne med olivenolje i.
Skjær sjampinjongen i 0,5 cm tykke skiver.
Legg dem i stekepannen og stek i noen minutter.
Tilsett balsamicoeddik og kokossukker.
La dem deretter steke i ytterligere noen minutter mens du rører.
Tilsett tørket timian, hvitløkspulver og smak til med salt og pepper.
Legg deretter soppen på maiskakene og server umiddelbart.
Lignende oppskrifter
Maiskaker med avokado, squash og rød pesto
Maiskaker med rødbetshummus og avokado
Superfood-snacks på 30 sekunder med maiskaker
Maiskaker med cashewost, tomater og basilikum
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent